Fysioterapia

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Fysioterapialla voidaan auttaa erilaisissa fyysisen toimintakyvyn ongelmissa ja sillä voidaan vaikuttaa myös ennaltaehkäistävästi.

Ensimmäisellä käynnillä perehdytään asiakkaan ongelmaan haastattelun ja tutkimisen avulla. Tämän perusteella valitaan sopivimmat hoitomuodot sekä harjoitteet tilanteen korjaamiseksi. Usein jo muutamalla hoitokerralla voidaan saada vaikuttavia tuloksia aikaan.

Fysioterapiassa käytän tarpeen mukaan manuaalisia tekniikoita kuten esimerkiksi venytystekniikoita, nivelen mobilisointia, triggerpistekäsittelyä ja pehmytkudoskäsittelyä. Olen myös kouluttaunut faskiamanipulaatiohoitoon (Stecco level 1) joka on oiva menetelmä erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin. Faskiamanipulaatiossa käsitellään lihaskalvoa kohdista joista sen toiminta on häiriintynyt. Faskiamanipulaatio perustuu strukturoituun haastatteluun ja tutkimiseen, jonka perusteella hoidettavat kohdat valitaan. 

Terapeuttisella harjoittelulla edistetään kuntoutumista erilaisten harjoitteiden avulla. Fysioterapeutin valvonnassa harjoitteet tehdään täsmällisen oikein, jolloin ne myös opitaan tekemään oikein. Opittuja harjoitteita asiakas toteuttaa myös kotioloissa ja niiden avulla voidaan seurata kuntoutumisen edistymistä.  

 

Hinnasto

Fysioterapia lääkärin lähetteellä (hinta ilman lähetettä)

30min 35€ (39€)

45min 42€ (48€)

60min 52€ (60€)