Optimal Fysio - Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapialla voidaan auttaa erilaisissa fyysisen toimintakyvyn ongelmissa ja sillä voidaan vaikuttaa myös ennaltaehkäistävästi.

Perehdyn asiakkaan ongelmaan haastattelun ja tutkimisen avulla. Tämän perusteella valitaan sopivimmat hoitomuodot sekä harjoitteet tilanteen korjaamiseksi. 

Fysioterapiassa käytän tarpeen mukaan manuaalisia tekniikoita kuten esimerkiksi venytystekniikoita, nivelen mobilisointia ja pehmytkudoskäsittelyä. Olen myös kouluttaunut faskiamanipulaatiohoitoon (Stecco level II) joka on oiva menetelmä erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin. Faskiamanipulaatiossa käsitellään lihaskalvoja kohdista joista sen toiminta on häiriintynyt.

Terapeuttisella harjoittelulla edistetään kuntoutumista erilaisten harjoitteiden avulla.  Opittuja harjoitteita asiakas toteuttaa myös kotioloissa ja niiden avulla voidaan seurata kuntoutumisen edistymistä.  

 

Hieronta

Hieronta toimii loistavasti lihashuollon tukitoimena, se rentouttaa kireitä lihaksia ja parhaimmillaan saat hieronnasta välittömän avun lihasjännityksestä johtuviin oireisiin. Hieronnassa käytetään useita eri tekniikoita parhaan hoitotuloksen saamiseksi.

 

Fysiovalmennus

Fysiovalmennuksessa asiakkaalle laaditaan harjoitusohjelma fysioterapeuttisella otteella, jolloin esimerkiksi olemassa olevat tuki- ja liikuntaelinvaivat otetaan hyvin huomioon harjoitusohjelman suunnittelussa. Alkuhaastattelussa selvitetään asiakkaan tarpeet ja tehdään tarvittava fysioterapeuttinen tutkimus. Lähtötason mukaan laaditaan harjoitusohjelma joka tähtää kohti asiakkaan tavoitteita. Tavoite voi olla esimerkiksi lihaskunnon kohentaminen, painonhallinta tai liikunnan uudelleen aloittaminen. Harjoitusohjelma suunnitellaan asiakkaan arkeen sopivaksi ja harjoittelu voidaan toteuttaa hyvin pienillä välineillä tai kehonpainolla. 

 

Pienryhmävalmennus

Valmennusta ja ohjausta pienryhmissä sopimuksen mukaan. Kysy tarjous!

 

Lahjakortti

Kaikki palvelut saatavissa myös lahjakortille. Yhteydenotot puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Lahjakortti noudetaan sovitusti tai toimitus kotiin keskustan lähialueella. Toimitus onnistuu myös sähköpostitse.