Optimal Fysio - Vastaanotto auki normaalisti

Vastaanotto on edelleen auki, joten jos koet tarvetta fysioterapiaan, niin varaa aika nettiajanvarauksella tai soittamalla. Edellytämme että asiakkaat eivät kuuluu korona-viruksen riskiryhmään ja ovat vastaanotolle tullessaan täysin terveitä ilman pientäkään flunssan oireita.

Olemme nyt lisänneet vaihtoehdoksi etäfysioterapian, jolloin fysioterapiakonsultaatio tehdään videopuhelun välityksellä. Etäfysioterapiaan tarvitset kameralla varustetun tietokoneen tai tabletin ja toimivan nettiyhteyden. Hyvä vaihtoehto jos tarvitset esimerkiksi kuntoutusohjeita akuuttiin vaivaan. Saat varattua ajan etäfysioterapiaan soittamalla numeroon 0402203100 tai nettiajanvarauksen kautta. Etäfysioterapia on hinnoittelultaan edullisempi tavalliseen fysioterapiaan verrattuna.

Olemme tehostaneet tiloissamme hygieniatoimiamme ja terapeuttimme luonnollisesti pesevät ja desinfioivat kätensä sekä hoitotilat- ja välineet huolellisesti joka asiakkaan välissä. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja noudatamme niitä.

Vähäisissäkin flunssan oireissa tulee varatut ajat perua tai siirtää lyhyelläkin varoitusajalla. Tämän voit hoitaa puhelimitse tai sähköpostitse. Noudatathan vastaanotolle tullessa tärkeintä tartuntojen ehkäisykeinoa, eli käsien huolellista pesemistä saippualla.